Energie@home

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 3 maart 2023 19u30 - 23u59
Parochiaal Centrum Nukerke - NUKERKEPLEIN , 9680 MAARKEDAL
Energie@home
We kunnen niet zonder. Het is een basisbehoefte. Wereldwijd verbruiken we nu in vergelijking tot 50 jaar geleden drie maal méér energie. De groei van de wereldbevolking en van de economie zijn natuurlijk de oorzaak.

Door de recente heisa over energiebevoorrading, de stijgende factuurprijzen, de omschakeling naar een elektrisch autopark en de energierenovatie van het gebouwenpatrimonium is wel elk gezin op één of andere manier begaan met het energievraagstuk.

Veel van onze leden ervaren de evolutie en stellen zich vragen. Landelijke Gilden vzw heeft daarom beslist om dit onderwerp op te volgen om iedereen beter te kunnen informeren en bij te staan.

Tijdens deze infoavond willen we mensen informeren en doorverwijzen naar gespecialiseerd advies. Hiervoor werken we samen met energiespecialisten die werkzaam zijn bij de Energiehuizen of bij energiegemeenschappen en -coöperaties.

We richten ons met deze lezing op jong en oud die met vragen zitten over energie in huis. Vooral mensen met mazoutketels en mensen met bouwplannen zoeken informatie en steun bij het bepalen wat ze moeten doen. Dat het niet simpel is, horen we elke dag. Deze lezing wil op een begrijpelijke manier informeren en mensen doorverwijzen naar gespecialiseerd advies, indien ze daar behoefte aan hebben. 

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Energie@home
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Maarkedal
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
Via mail lgmaarkedal@gmail.com of via Jozef 055 31 86 32
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten