Ha-Ha-Ha wandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van zaterdag 8 april 2023 om 00u00 tot zondag 4 juni 2023 om 23u59
Vrijetijdscentrum De Maalzaak - MAALZAAKSTRAAT 21, 9680 MAARKEDAL
LG Maarkedal lanceert de plezantste wandeling van Vlaanderen! Een wandeling voor jong én oud langs een aantal borden met moppen en fratsen. Lachplezier gegarandeerd!
Tijdens een gezinsvriendelijke dorpswandeling komen de deelnemers langs verschillende borden. Op die borden vinden ze naast enkele leuke moppen ook een schitterende cartoon, een splinternieuw verkeersbord, een grappig filmpje, een raadsel, een plezante doe-opdracht, enzovoort. Wandelen is nog nooit zo plezant geweest. Na afloop zullen de lachspieren het even moeilijk hebben om terug in hun plooi te vallen.

De wandeling start aan het Vrijetijdscentrum De Maalzaak.
U kan deelnemen wanneer het best past voor u en uw familie.
Het plannetje met de te volgen weg kan u downloaden door te klikken op "Uitnodiging".
Bepaalde delen zijn moeilijk te begaan met een kinderwagen of rolstoel.

Op de parking van De Maalzaak staat er ook een brievenbus waar je de route kan uithalen.

Aan deze wandeling hebben we ook een wedstrijd gekoppeld: de grappigste foto, genomen op het parcours met een bord in de achtergrond, komt in aanmerking voor een prijs. Stuur uw foto door naar lgmaarkedal@gmail.com of post hem op Facebook.

Groen en rust overheersen in het mooie landschap van Maarkedal, Je kan er in alle rust genieten van een heerlijke wandeling in het groen en de perfecte plek vinden om van het mooie panorama te genieten.
Maarkedal is en blijft een landbouwgemeente bij uitstek. Het landschap en de vergezichten over de vier seizoenen heen worden hoofdzakelijk gevormd door onze landbouwfamilies.
Maarkedal is door zijn schoonheid en de gastvrijheid van de Maarkedallers een toeristische trekpleister, niet alleen voor toeristen die verblijven in de logiesverstrekkende bedrijven, maar eveneens voor dagtoeristen.

Praktisch

Vertrek
Vrijetijdscentrum De Maalzaak
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Maarkedal
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten